aesthetic-front.png
27Jul2014
IR/PCOS-ként a táplálkozás nagyban hasonlít arra az állapotra, ahogyan a cukorbetegek élik az életüket. Nem véletlen a párhuzam, hiszen az IR, a cukorbetegség előszobája annyi különbséggel, hogy az IR még egy visszafordítható folyamat, a cukorbetegség meg nem.
27Jul2014
Eltelt két hét és jó érezni, hogy napról napra jobb a fizikumom. A diétás étrendet, a korai kelést kezdem megszokni és mindezek után jó hogy egy csapat részeként vihetem végig mindazt amit kitűztem magamnak célul.
26Jul2014
Eltelt két hét. Leadtam két kilót, eltűnt pár centi és elhagytam néhány rossz szokást is. Ahhoz képest, hogy csak 15 nap telt el, az életem teljesen kifordult a megszokott medréből.
25Jul2014
Eltelt az első 15 nap. Hű mit is mondjak.. Könnyebben ment, mint gondoltam. Nem volt éhezés, a megemelt folyadékbevitelhez is egész könnyen hozzászoktam (előtte kb 0,5 l vizet ittam naponta, igen igen gáz meg minden, de nem voltam szomjas). Az edzéseket várom minden nap és nagyon élvezem.
25Jul2014
15 nap... 15 napja kezdődött velünk ez a talán csoda, talán szerencse, hívjuk ahogy akarjuk. Minden pillanatát élveztem eddig, és nagy várakozással töltenek el a következő etapok is.
17Jul2014
Nagy tévedés lenne azt gondolni, hogy az IR/PCOS csak a kövér nőket érinti, hátradőlni és úgy gondolni ha nincs rajtad felesleg akkor te nem vagy veszélyben. Az IR/PCOS ugyan úgy szedi áldozatait a kifejezetten vékony nők körében is, de különösen azon nők körében népszerű a hormonzavar, akik a kelleténél nagyobb izomtömeget pakolnak magukra. Ennél is pusztítóbb az arány azon nők körében, akik huzamosabb ideig szélsőséges edzésterhelésnek teszik ki a testüket. Többek között ezért is különös érdeklődéssel figyelem azt a számomra megmagyarázhatatlan folyamatot, ahogy egyre inkább elterjedőben van az a nézet, hogy attól lesz vonzó egy nő ha minél inkább izmosabb, ha kirajzolódnak a bicepszei, ha kijön a six pack a hasán és a combjai olyanok, hogy fát lehetne vágni rajtuk.
13Jul2014
A nők azért szednek fogamzásgátlót, hogy még ne legyen gyerekük, aztán majd idővel szépen lassan rájönnek, hogy a fogamzásgátló készítmények az évek során olyan szinten borították fel a hormonháztartásukat, hogy már nem is nagyon lehet nekik. A nők elsősorban maguk miatt, de persze azért is fogyókúráznak szinte egész életükben, hogy tetszenek a férfiaknak, akiktől egy idő után majd gyereket szeretnének, de a használhatatlan, szervezetüket tönkre tevő diéták olyan szinten vágják haza a hormonháztartásukat, hogy egy idő után alkalmatlan lesz a testük a teherbe esésre.
11Jul2014
Fasza kis program lesz ez. Egy kicsit visszanyúlok a kezdetekhez, amikor még szívből csináltam ezt az egészet és szerettem minden percét. Szerettem írni, szerettem forgatni, videót vágni mert nincs is annál szebb dolog, mint amikor a kezeid alatt, a szemed előtt, a te útmutatásaidat követve születnek újjá és teljesednek ki a nők. Márpedig itt most erről lesz szó. Nem is nagyon szeretném húzni az időt hülyeségekkel, mivel minden le lesz dokumentálva nem csak bejegyzésekkel, hanem videókkal is, úgyhogy az idők végezetére ismerkedjetek meg Vikivel, a TESTátalakító program IR/PCOS lányával, akinél az orvosi értékek változásán lesz a hangsúly.
09Jul2014
Fasza kis program lesz ez. Egy kicsit visszanyúlok a kezdetekhez, amikor még szívből csináltam ezt az egészet és szerettem minden percét. Szerettem írni, szerettem forgatni, videót vágni mert nincs is annál szebb dolog, mint amikor a kezeid alatt, a szemed előtt, a te útmutatásaidat követve születnek újjá és teljesednek ki a nők. Márpedig itt most erről lesz szó. Nem is nagyon szeretném húzni az időt hülyeségekkel, mivel minden le lesz dokumentálva nem csak bejegyzésekkel, hanem videókkal is, úgyhogy most ismerkedjetek meg Zsófival, a TESTátalakító program legfiatalabb lányával, akivel mellesleg alakot fogunk formálni.
08Jul2014
Fasza kis program lesz ez. Egy kicsit visszanyúlok a kezdetekhez, amikor még szívből csináltam ezt az egészet és szerettem minden percét. Szerettem írni, szerettem forgatni, videót vágni mert nincs is annál szebb dolog, mint amikor a kezeid alatt, a szemed előtt, a te útmutatásaidat követve születnek újjá és teljesednek ki a nők. Márpedig itt most erről lesz szó. Nem is nagyon szeretném húzni az időt hülyeségekkel, mivel minden le lesz dokumentálva nem csak bejegyzésekkel, hanem videókkal is, úgyhogy most ismerkedjetek meg Betti után Liliánával, a TESTátalakító program legvagányabb és legsokszínűbb egyéniségével.