aesthetic-front.png
27May2014
Ez a bejegyzés nem csak részleteiben, hanem a nagy egészet figyelembe véve is fantasztikus lesz. Egy bejegyzés, amelyben sorra veszem a legelterjedtebb és legtöbbek által gyakorolt edzésformákat. Kinek ajánlott és kinek nem, miért hasztalan időtöltés az egyik és mért hatékony a másik, és végül melyik edzésmódszer ajánlott alakformálásra, és melyik alkalmas a nők tömegeinek egyetlen isteni hívószavára, magára a fogyasztásra.
26May2014
Tul vagyok a 60 napon. Nem mondom, hogy konnyu volt az ut. Minden reggel plusz 1 oraval hamarabb kelni, kisutni, felkockazni, bedobozolni az egesz napi etelt, nem csak idoegenyes, de lassuk be “macera” is. Barhova mentem mindig elore kellett, hogy gondolkozzak, hogy legyen nalam eleg tea, vagy a taskamban az uzsi, vacsi. Napi 3 litert inni kihivas volt(es ma is!) De folyton az jart a fejemben, hogy ez a szukseges velejaroja a tisztulasnak. Igy azt talaltam ki, hogy feljegyzem, mikor mennyit iszok, kulonben hajlamos lettem volna tulertekelni a bevitt mennyiseget.
15May2014
Amióta az eszemet tudom, anyám kitartóan és folyamatosan, immáron 28 éve biztosan fogyókúrázik, de erős a gyanúm, hogy előtte sem tett másként. Ez alatt az idő alatt mindent beszerzett, mindent kipróbált, és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy minden könyvet megvett ami a fogyás ígéretével kecsegtetett. Mára már egyfajta fogyókúrás múzeumként funkcionál anyámék otthona, a fogyókúrás könyvekből egy tisztességes könyvtárat lehetne működtetni, az aerobic és alakformáló DVD-kből elmenne egy lakótelepi videotéka, és ami a pincénket illeti, nos hát ott aztán tényleg minden megtalálható, amit a balfasz Teleshop a 90-es évek eleje óta forgalomba helyezett. Taposó és ABS gép, porosodó szobabicikli, belső combot erősítő gumibiszbasz aminek a nevét sem tudom, de már így ránézésre is tökéletesen megtestesíti a hasznavehetetlen szar kategóriát.
12May2014
Amikor ezt a bejegyzést olvassátok, akkor én éppen a vonaton ülök és Debrecen felé tart a vonatom, feltéve persze ha 15:23 és 18:02 között olvassátok.
01May2014
Nehéz helyzetben van az, aki egy vallás hiányosságaira, vagy éppen annak gyengeségeire kívánja felhívni az emberek figyelmét, mert ezek után az illetőnek számítania kell az elvakult hívők mindent elsöprő gyűlölet hullámára, legyenek azok az állítások bármennyire is megalapozottak. Márpedig a crossfitnél pontosan erről van szó. A crossfit maga egy vallás, sőt még azon is túlmutat. A crossfitterek társadalma egy hithű szektára jellemzően nem hajlandó tudomást venni a negatívumokról, végletesen hisz a maga igazában, elátkoz minden más mozgásformát és fennhangon hirdeti, hogy a crossfit az Isten, nincs nála jobb, minden más csak babazsúron való buziskodás.
21Apr2014
A 90-es évek közepén a nyári vakációk számomra nem éppen úgy zajlottak mint manapság. Igaz a 8-12 éves korosztály mostanában sem Kazentipen vereti, de összehasonlíthatatlanul nagyobbak a merítési lehetőségek most, mint akkoriban voltak. 10 évesen a nyári vakácíók nálam kimerültek a két nagyszülő közötti vándorlásban, ami esetemben azt jelentette, hogy vagy a gödöllői telkünkön próbáltak a nagyszüleim embert nevelni belőlem, vagy a fehérvári úti lakótelepen tengettem a mindennapjaimat.
16Apr2014
2011-ben újjászülettem, 2012-ben lefektettem az alapokat. 2013-ban megteremtettem az álmaim véghez viteléhez szükséges pénzügyi alapot, így mostanra már nem függök senkitől, nem mondhatom azt, hogy nincsen rá keret. Most 2014-et írunk, azt hiszem elindulok.
04Apr2014
Elég régóta érik már bennem ez a bejegyzés, mert megmondom őszintén már rohadtul tele van a faszom azokkal az idiótákkal, akik következetesen leszólják a futást mint mozgásformát és úton útfélen azt hangoztatják, hogy bizony az intervallumos futás az Isten, és mindenki aki nem ezt az elvet követi, az bizony egy agy nélküli idióta, aki nem érti meg hogy a futás az semmi más, mint a pokol tűzén párolt szajhák vére.
25Mar2014
2013 februárjában kezdtem el tesztelni a hozzám járó nőkőn egy olyan programot, ami nem csak az alakjukon változtat és formálja át őket, hanem a narancsbőrt is képes eltávolítani róluk. ami bevált és változást hozott azt megtartottam, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket azokat elhagytam, és nem alkalmaztam többet. A módszer hétről-hétre folyamatosan épült fel és csiszolódott tökéletesre, mígnem fél évvel az első lépések után, a módszer végül összeállt. Fél év tesztelés, legalább 30 programos lány testének visszaigazolása és átalakulása után most a nyilvánosság előtt fogom bemutatni, hogy egy jól felépített rendszer segítségével nem csak fogyás és alakformálás érhető el, hanem bizony a narancsbőrnek is búcsút lehet mondani 60 nap alatt. Most pedig ismerkedjetek meg a 3 lánnyal.
23Mar2014
Az „AB” vércsoportúak ugyan kevesen vannak, de annál különlegesebbek. Ezt nem csak azért mondom, mert én is AB vércsoportú vagyok, hanem mert így a szöveg is passzolni fog a bejegyzés 300-as borítóképéhez.