aesthetic-front.png
09Jun2014
Mert ez bizony az lesz. Egy hatalmas, edzéssel egybekötött fesztivál. Jó páran megkérdezték már, hogy mit kell vinni a grillezésre, pénzt kell-e beadni, vagy ez hogyan is működik, ezért úgy gondoltam egy kicsit részletesebben leírom, hogy ez hogyan is működik mifelénk.
04Jun2014
A lépcsős edzések látványos eredményeket garantáló, leginkább egyénre szabható, közösségben és szabadban is végezhető mozgásforma. Éppen ezért eljött az ideje, hogy ezt mindenki számára be is bizonyítsam, mert ha én egy mozgásformára, diétára, vagy bármilyen módszerre azt mondom hogy hatásos, akkor azt jó eséllyel egy bárki számára végigkövethető programon keresztül mutatom be. Így lesz ez a Lépcsőzős Testátalakító programmal is, amelyre 3 embert fogunk kiválasztani, és az átalakulását dokumentálni.
02Jun2014
Egyszer egy Európa bajnok erőemelő ismerősömmel beszélgettem, akit arról kérdeztem mi a véleménye a crossfitről, kettlebellről, és úgy általában azokról az edzésformákról, amelynek a helyes végrehajtása komoly fizikai és technikai előképzettséget igényel. Mire a következő választ kaptam.
27May2014
Ez a bejegyzés nem csak részleteiben, hanem a nagy egészet figyelembe véve is fantasztikus lesz. Egy bejegyzés, amelyben sorra veszem a legelterjedtebb és legtöbbek által gyakorolt edzésformákat. Kinek ajánlott és kinek nem, miért hasztalan időtöltés az egyik és mért hatékony a másik, és végül melyik edzésmódszer ajánlott alakformálásra, és melyik alkalmas a nők tömegeinek egyetlen isteni hívószavára, magára a fogyasztásra.
26May2014
Tul vagyok a 60 napon. Nem mondom, hogy konnyu volt az ut. Minden reggel plusz 1 oraval hamarabb kelni, kisutni, felkockazni, bedobozolni az egesz napi etelt, nem csak idoegenyes, de lassuk be “macera” is. Barhova mentem mindig elore kellett, hogy gondolkozzak, hogy legyen nalam eleg tea, vagy a taskamban az uzsi, vacsi. Napi 3 litert inni kihivas volt(es ma is!) De folyton az jart a fejemben, hogy ez a szukseges velejaroja a tisztulasnak. Igy azt talaltam ki, hogy feljegyzem, mikor mennyit iszok, kulonben hajlamos lettem volna tulertekelni a bevitt mennyiseget.
15May2014
Amióta az eszemet tudom, anyám kitartóan és folyamatosan, immáron 28 éve biztosan fogyókúrázik, de erős a gyanúm, hogy előtte sem tett másként. Ez alatt az idő alatt mindent beszerzett, mindent kipróbált, és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy minden könyvet megvett ami a fogyás ígéretével kecsegtetett. Mára már egyfajta fogyókúrás múzeumként funkcionál anyámék otthona, a fogyókúrás könyvekből egy tisztességes könyvtárat lehetne működtetni, az aerobic és alakformáló DVD-kből elmenne egy lakótelepi videotéka, és ami a pincénket illeti, nos hát ott aztán tényleg minden megtalálható, amit a balfasz Teleshop a 90-es évek eleje óta forgalomba helyezett. Taposó és ABS gép, porosodó szobabicikli, belső combot erősítő gumibiszbasz aminek a nevét sem tudom, de már így ránézésre is tökéletesen megtestesíti a hasznavehetetlen szar kategóriát.
12May2014
Amikor ezt a bejegyzést olvassátok, akkor én éppen a vonaton ülök és Debrecen felé tart a vonatom, feltéve persze ha 15:23 és 18:02 között olvassátok.
01May2014
Nehéz helyzetben van az, aki egy vallás hiányosságaira, vagy éppen annak gyengeségeire kívánja felhívni az emberek figyelmét, mert ezek után az illetőnek számítania kell az elvakult hívők mindent elsöprő gyűlölet hullámára, legyenek azok az állítások bármennyire is megalapozottak. Márpedig a crossfitnél pontosan erről van szó. A crossfit maga egy vallás, sőt még azon is túlmutat. A crossfitterek társadalma egy hithű szektára jellemzően nem hajlandó tudomást venni a negatívumokról, végletesen hisz a maga igazában, elátkoz minden más mozgásformát és fennhangon hirdeti, hogy a crossfit az Isten, nincs nála jobb, minden más csak babazsúron való buziskodás.
21Apr2014
A 90-es évek közepén a nyári vakációk számomra nem éppen úgy zajlottak mint manapság. Igaz a 8-12 éves korosztály mostanában sem Kazentipen vereti, de összehasonlíthatatlanul nagyobbak a merítési lehetőségek most, mint akkoriban voltak. 10 évesen a nyári vakácíók nálam kimerültek a két nagyszülő közötti vándorlásban, ami esetemben azt jelentette, hogy vagy a gödöllői telkünkön próbáltak a nagyszüleim embert nevelni belőlem, vagy a fehérvári úti lakótelepen tengettem a mindennapjaimat.
16Apr2014
2011-ben újjászülettem, 2012-ben lefektettem az alapokat. 2013-ban megteremtettem az álmaim véghez viteléhez szükséges pénzügyi alapot, így mostanra már nem függök senkitől, nem mondhatom azt, hogy nincsen rá keret. Most 2014-et írunk, azt hiszem elindulok.