aesthetic-front.png
15Apr2014
2011-ben újjászülettem, 2012-ben lefektettem az alapokat. 2013-ban megteremtettem az álmaim véghez viteléhez szükséges pénzügyi alapot, így mostanra már nem függök senkitől, nem mondhatom azt, hogy nincsen rá keret. Most 2014-et írunk, azt hiszem elindulok.
04Apr2014
Elég régóta érik már bennem ez a bejegyzés, mert megmondom őszintén már rohadtul tele van a faszom azokkal az idiótákkal, akik következetesen leszólják a futást mint mozgásformát és úton útfélen azt hangoztatják, hogy bizony az intervallumos futás az Isten, és mindenki aki nem ezt az elvet követi, az bizony egy agy nélküli idióta, aki nem érti meg hogy a futás az semmi más, mint a pokol tűzén párolt szajhák vére.
25Mar2014
2013 februárjában kezdtem el tesztelni a hozzám járó nőkőn egy olyan programot, ami nem csak az alakjukon változtat és formálja át őket, hanem a narancsbőrt is képes eltávolítani róluk. ami bevált és változást hozott azt megtartottam, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket azokat elhagytam, és nem alkalmaztam többet. A módszer hétről-hétre folyamatosan épült fel és csiszolódott tökéletesre, mígnem fél évvel az első lépések után, a módszer végül összeállt. Fél év tesztelés, legalább 30 programos lány testének visszaigazolása és átalakulása után most a nyilvánosság előtt fogom bemutatni, hogy egy jól felépített rendszer segítségével nem csak fogyás és alakformálás érhető el, hanem bizony a narancsbőrnek is búcsút lehet mondani 60 nap alatt. Most pedig ismerkedjetek meg a 3 lánnyal.
22Mar2014
Az „AB” vércsoportúak ugyan kevesen vannak, de annál különlegesebbek. Ezt nem csak azért mondom, mert én is AB vércsoportú vagyok, hanem mert így a szöveg is passzolni fog a bejegyzés 300-as borítóképéhez.
20Mar2014
A „B” vércsoportú emberek különleges élőlények, mivel egyes statisztikák szerint a B vércsoportúak kevésbé hajlamosak a szív és érrendszeri, valamint a rákos megbetegedésekre. nem tudom ez minek köszönhető, talán az isteni gondviselésnek, vagy egyszerűen csak ők a kiválasztottak, de ha ez nem lenne elég, akkor az evolúció úgy döntött, hogy a B vércsoportú emberek még tejet is fogyaszthatnak, amivel mint tudjuk sokkal szebb az élet. nem biztos hogy egészségesebb, de hogy sokkal finomabb, az szinte biztos. Ez persze azt is eredményezi, hogy a diéta összeállításánál is tágabb keretek között tudunk majd mozogni.
17Mar2014
Közeleg a nap, amikor a vércsoportok seregei március 24-én megindulnak egy 60 napos, narancsbőr ellen indított végső ütközetre. Ehhez a harchoz csatlakozik most a második legnépesebb tábor, az „A” vércsoportúak tábora, akik tejtermékek és vörös húsok nélkül, ám annál több hajdinával, ananásszal és fehér húsú tengeri halakkal fogják felvenni a harcot.
16Mar2014
Mielőtt belevágsz alaposan meg kell tervezned mindent, hogy keretek között maradj. Rendszerbe kell tenned az életed és fel kell készülnöd a következő 60 napra. Ebben a programban az a fantasztikus, hogy nem kell azon gondolkoznod mit fogsz enni aznap, vagy éppen hogyan, mikor, mennyit kell edzened ahhoz, hogy elérd a célodat.
09Mar2014
A bejegyzés első részében összegyűjtöttem azokat a tápanyagokat, amiket enni lehet a narancsbőr program 60 napja alatt, és úgy általában ajánlatos lenne fogyasztani egy egész életen keresztül. Ebben a bejegyzésben már vércsoportra bontva találja meg mindenki a számára legideálisabb diétás rendet, ezáltal elérve a leghatékonyabb méregtelenítést, a test számára optimális tápanyagbevitelt és anyagcsere gyorsítást.
07Mar2014
Ki kell tisztítani a szervezetet a méreganyagoktól, de nem ám méregtelenítő kúrákkal meg léböjt baromságokkal, hanem tiszta táplálkozással, a lehető legmagasabb tápanyag tartalmú ételekkel. Ehhez kell egy diéta, ami tartalmazza a magas tápanyag tartalmú ételeket, de nem is akárhogyan. A LifeTILT narancsbőr diéta minden tápanyag típusból, a 7 legmagasabb tápértékű élelmiszert tartalmazza, legyen az hús, halak, hüvelyesek, gyümölcsök, köretek, zsiradékok, vagy éppen omega3 és omega6 beviteli források. Igen. Összetettem egy diétát, ami kategóriánként a top 7 ételnek számít az egész univerzumban, már ami a fehérje, szénhidrát, zsír összetételt illeti. Mindezt vércsoportokra lebontva, alapul véve a fitness modell körökben nagy sikerrel, és még nagyobb hatékonysággal alkalmazott vércsoport diétát, de abból persze kivéve, a nyilvánvaló hülyeségeket.
02Mar2014
A LifeTILT Narancsbőr Program rengeteg nőt fog érinteni, és ami még ennél is fontosabb, hogy végre lesz egy program, ahol a narancsbőr sikeres eltüntetéséhez szükséges tudnivalók egy helyen lesznek össze gyűjtve. Az elejétől a végéig minden lépés pontosan le lesz dokumentálva, végig lesz vezetve mit miért csinálunk, és amit javaslunk, az miért szükséges a narancsbőr elleni harcban. A sikeres programotokhoz nektek semmi mást nem kell tennetek, mint betartani pontról pontra haladva mindazt, amit a program tartalmazni fog, mert ha ezt megteszitek, akkor garantált lesz a siker.