LifeTILT Insanity Diéta

Az évek során megtanultam, hogy nem tarthatok mindent egy kézben, azt meg a saját bőrömön tapasztaltam, hogy nagyon nem is érdemes. Rendszereket építünk fel magunk köré, amit az elménk irányít, a bennünk lévő tehetség visz előre és amit az emberi gyengeségünk, vagy éppen hiányosságaink bármikor tönkretehetnek. Ám mielőtt ez megtörténne és bezárnád magad az egoizmusod börtönébe, magadat tévedhetetlen faszfejnek képzelve elájulnál önnön magad emelte szobrod előtt fetrengve, én inkább azt javaslom keresd meg azokat, akik nálad jobban tudják azt, amit te kevésbé tudsz náluk. Építsd be, oszd meg, a tudás tovább épít téged és mindenki, aki tehetséges és becsatlakozik hozzád értéket teremt, többek között neked.

A Meretei nővérek az Insanity diéta magyarországi helytartói pontosan ilyen értéket képviselnek és ők bár csak időszakosan csatlakoztak a TILT-hez, de 2 hónap alatt rengeteg segítséget és tudást adnak majd át mindazoknak, akik az Insanity edzések ideje alatt a hivatalos Insanitys táplálkozást szeretnék magukévá tenni. Ebben a legjobbak a Meretei nővérek, akik a LifeTILT számára az országban először egy konkrét 7 napos Insanity diétát tettek össze.

insanitye2

Meretei Kati és Bogi BUCI néven Facebook oldalt is üzemeltetnek, ahol tapasztalataikat, receptjeiket osszák meg az arra tévedő olvasókkal. De még mielőtt olyan cikkeket kezdenék el írni és főleg olyan stílusban mint a legtöbb sablonos életmód köcsög oldal itt szerintem lassan be is fejezem és gyorsan rátérnék a lényegre.

4 ember kezdte el ugye az Insanity edzésmódszert tesztelni, ami a hihetetlenül fantázia dús Insanity Teszt nevet kapta itt a TILT-en. Ennek a négy embernek a diétás étkezéseit segítik majd a Meretei nővérek és persze a Facebook oldalukkal is, ahol már több mint 70, de lehet hogy 80, vagy akár 90 Insanity alapokon nyugvó diétás recepteket találtok konkrét szénhidrát, zsír és fehérje számításokkal mellékelve.

Természetesen nincsen már dokumentáció videó interjú nélkül alapon, ezúttal Bogi mondja el nektek azt, amit eddig én nem, azaz hogy mire kell figyelni akkor, ha valaki Insanity diétára adja a fejét.

LifeTILT Insanity diéta

Letöltés

Két hónapig tehát az Insanity Teszt ideje alatt velünk lesznek a Meretei lányok és a BUCI névre hallgató oldaluk ezalatt a 2 hónap alatt, hivatalos LifeTILT aloldalként fog működni. Szóval aki többet akar megtudni erről a diétáról, az feltétlenül keresse fel az oldalukat, de mindenek előtt használjátok azt a diétát, amit a lányok kifejezetten a LifeTILT számára állítottak össze.

FONTOS!!!

Ez a diéta kizárólag nagy megterhelés mellé ajánlott, az az olyan edzések mellé, mint amilyen az Insanity is, ahol a test erősen meg van terhelve. Magyarul ha kérhetném senki ne használja ezt  a diétát ha csak simán ilyen csipcsup szaros aerobic órákra jár, vagy 1 héten kétszer lemegy divat futni a Margitszigtre.

BUCI a Facebookon

https://www.facebook.com/pages/BUCI/214288422044180?fref=ts