Ági

Áginak hívnak, decemberben leszek 30 éves. Recepciósként dolgozom.
Szabadidőmet barátommal töltöm. Szeretek zenét hallgatni, koncertekre és fesztiválokra menni, utazni. Sok időt töltök kötéssel és horgolással is (jájj, de hallom most a felhördülést! De ha tudnád milyen jól kikapcsolja az ember agyát! Igazi pszichoterápia ;)
Az elmúlt időszakban, két komoly próbálkozásom volt fogyás-alakformálás terén. 2013 novemberében jutottam el arra a pontra, hogy a mindenki által ismert fogyókúrás módszereknek hátat fordítva edzőterembe vettem az irányt. Szépen alakultam. Aztán sajnos fél év elteltével úgy hozta az élet, hogy abba kellett hagynom. Ez felért egy nagy pofára eséssel, csalódással, és a kajával vezettem le a feszültséget. Idén márciusban újra talpra álltam, és elkezdtem azt, amibe több, mint 1 évvel ezelőtt beleszerelmesedtem. Jól mentek a dolgok, de a következő bukkanó nem váratott sokáig: egészségügyi gondjaim lettek (lumbago, majd tovább vizsgálva kiderült, hogy kezdeti porckorongsérv a bajom okozója).
Amikor megláttam a Reality kiírást, nem tétlenkedtem, cselekvésre figyelmeztető jelnek tekintettem, és még aznap elküldtem a jelentkezésem. Olyan nincs, hogy 29 évesen az embernek el kell ásnia magát mert rosszalkodik a dereka! Olyan nincs, hogy az életet kínlódásnak vegyük, és az egyetlen öröm a négy fal közötti kajálások sora legyen! Élni kell úgy, ahogy azt az adott ember elképzeli, cselekedni kell!
Eldöntöttem, hogy ezzel a programmal ismét felállok, és levetkőzöm a háj védőburokomat. 100%-osan az eddigi életemre jellemzők ellenkezőjét fogom tenni. A nyilvánosság motiváló erejéhez és Tomi parancsnokságához folyamodva nőies nővé fogok válni! Ezáltal kiölöm magamból a negatív gondolatokat, befejezem önmagam elrejtését mások elől. Itt vagyok, minden tőlem telhetőt megteszek céljaim eléréséért. Bízom abban, hogy pozitív példaként szolgálhatok a hasonló típusú nők számára. Én gondolok Rátok, küldöm Nektek a csít, de Ti se feledkezzetek meg ám rólam! ;)