András

Kovács András vagyok, 26 éves. A Magyar Állami Operaházban dolgozom, emellett az egészséges, sportos életmód jegyében hobbimnak a pókert választottam. Itt láthatjátok ennek az eredményét…

Jelentkezésemnek egy teljesen klasszikus oka volt. Egy visszautasítás miatt döntöttem úgy, hogy életmódváltásba kezdek. Egy lány szavai döbbentettek rá, hogy huszonévesen nem hagyhatom el magam. Akkor rosszul esett, amit mondott, de idővel rá kellett jönnöm, hogy erre szükségem volt. Hálás lehetek neki érte. Kellettek ezek a mondatok ahhoz, hogy 10 év múlva ne egy 130 kilós férfi nézzen rám vissza a tükörből.

Amikor ez tudatosult bennem elkezdtem edzeni. A Margitszigetre jártam ki futni kétnaponta 5-10 km-t. Majd olvastam a Lifetilten, hogy Tomi átalakító programot hirdet, ahová férfiak is jelentkezhetnek.

Miért a Lifetiltet választottam?

Már több Lifetilt átalakító programot végignéztem, és minden program végén azt mondtam magamban, hogy ez a srác ismét megcsinálta. A semmiből várat épített. Ezért tudom, hogy mellettem is egy profi csapat lesz, akiktől minden segítséget meg fogok kapni, hogy elérjem a célom.

Mit várok a programtól?

Új külsőt. Nyilván ehhez hozzátartozik egy személyiségváltozás is, úgyhogy egy magabiztosabb, határozottabb, nyitottabb személyiséget.

Miben lesz más ez a program?

Abban, hogy ez a nagy nyilvánosság előtt zajlik. Akár tetszik, akár nem, de ez most nagy felelősséggel jár. Nem csak magamért kell végigcsinálnom. Bizony nagyon sok huszonéves, ellustult András ül a számítógép előtt. A példaképet erős kifejezésnek tartom, de talán ha sikeresen teljesítem a programomat, akkor több huszonéves fiatalt is inspirálhatok, motiválhatok, ami miatt elgondolkodnak azon, hogy itt az ideje, hogy elkezdjenek ők is egészségesebben élni. E program által a Tomitól kapott segítséget valamilyen formában vissza tudom adni a Lifetilt olvasóinak.

Tudom, hogy a Lifetilt és Tomi személyében egy olyan csapat lesz mellettem, akik mind emberileg, mind szakmailag minden segítséget megadnak ahhoz, hogy elérjem a magam elé kitűzött céljaimat.