Anoli

Anoli vagyok, 46 éves.

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy azok között lehetek, akik bekerültek a LifeTILT Reality életmódváltó programjába.Amikor megláttam az erről szóló bejegyzést, egyből eldöntöttem, hogy ide jelentkezni fogok, mert ha beválasztanak, akkor ez nagy segítség lesz nekem ahhoz, hogy változtatni tudjak az életem minden területén.

Köszönöm a szavazataitokat, amelyek hozzájuttattak ehhez a lehetőséghez.

Szeretnék módosítani az étkezési szokásaimon, a mozgásszegény életmódomon. Egészségesebben szeretnék élni, amivel sok betegséget meg tudok majd előzni, mert sokáig szeretnék élni és soha nincs késő elkezdeni.

Anyukám is példa számomra, mert 65 évesen kezdett el úszni tanulni, amit nagy szorgalommal végez azóta is. Büszke vagyok rá!

Ösztönöztek azok az átváltozások is, amiket nyomon követtem a LifeTilt blogon. Motivál, hogy én is részese lehetek ennek egy nagyon jó csapatban, ahol majd láthatjuk egymás változását és a sajátunkét is napról napra.

Szeretném, hogy ha ezek a lépések másokat is arra sarkallnának, hogy ők is életmódot váltsanak és mondjanak igent egy minőségibb, egészségesebb életre.