Kefi

Annak ellenére, hogy oly hamar kiismerem az embereket, magamat mégsem sikerült 25 év alatt sem. Mert az embereknek több arcuk van, úgy gondolom, hogy a velünk történő események sorozata, a társaság, sőt, még a pillanatnyi hangulatunk is másnak mutat. S így, valljuk be, nem könnyű egy önjellemzés megírása.

Középiskolás koromban vonzott a színészi pálya, de inkább a szinkronizálás terén szerettem volna kibontakozni. Kazinczy Szép kiejtési versenyen különdíjat kaptam, ahogy a Babits Országos versmondón is, és a Helikon fesztiválon ezüst minősítőt szereztem. (Nem vagyok stréber, de kell egy rész, ahol anyu is büszke lehet az ő “Millikéjére”, mikor ezt olvassa). A szinkronszínészi pályán szerettem volna mozogni, de az életem úgy alakult, szociális munkás lettem. Szeretem ezt a hivatást.
Nem hiszek a tervezgetésben, jobban szeretek spontán lenni, mégis az “5 éves tervemben” egy dolog van, ami biztosan szerepel; az El Camino. Szeretek új embereket megismerni, ismeretlen helyekre eljutni, saját határaim feszegetni, szeretek szabad lenni, szeretek mindent, ami nem megszokott. A LifeTILT ezt a szellemiséget képviseli, és ez számomra fontos. Éppen ezért lesz ez a program egyfajta felkészítés, a komfortzónából való kilépés, a későbbi jobb lét felé vezető úton.
A mai világban nem könnyű. Nem könnyű egy olyan ember számára, aki a saját törvényei szerint él, aki minden körülmények között megőrzi értékrendjét, és felvállalja magát akkor is, ha a többség más véleményen van.Amikor Tomi beválogatott ebbe a programba annyit kért tőlem, hogy maradjak önmagam és képviseljem azt, amiben hiszek, képviseljem büszkén az érzéseimet. A külön kérése nélkül is ezt tettem volna, hiszen enélkül nem is tudnék teljes, és boldog életet élni.
Lány létemre a lányokat szeretem, a lányokban találtam meg azt a valamit, amitől én felszabadult és boldog életet tudok élni. A környezetem szerint ez egy hóbort, egyfajta állapot ami majd elmúlik. Lehet hogy így lesz, ezt most még nem tudom. De abban egészen biztos vagyok, hogy csak azért, hogy mások elvárásainak megfeleljek, vagy úgy éljek és annak mutassam magam aki nem vagyok, nos erre soha nem lennék képes. Így a meggyőződésemet,a gondolataimat és végtére is mindent, amitől az lettem aki most vagyok, azt ebben a programban, a nagy nyilvánosság előtt is büszkén vállalom. Vállalom  az érzéseimet, a gondolataimat, vállalom önmagam.

Én leszek, akitől mindig az igazat kapod; nyersen, tömören, akkor is ha fáj. Éppen ezért az emberek sokszor nem tudják eldönteni, hogy viccelek-e vagy komolyan beszélek, melynek a vége általában nem harag, hanem nevetés szokott lenni.
Megbecsülöm a barátaimat és kiállok mellettük. Én vagyok az, akit ha éjjel 2-kor felhívnak, hogy segítsek én felöltözöm és megyek. Remek csapat jött össze ebben a programban. Nagyon örülök hogy itt lehetek és köszönöm Tominak, hogy részese lehetek ennek az egésznek.

Ettől a programtól a külsőm változásán kívül egyfajta megerősödést várok. Megerősödést, amiről a LifeTILT-en annyit olvasok. Hogy elérhessem a céljaimat, megerősödést, hogy a rám váró akadályok és nehézségek ellenére megőrizhessem önmagam.