Laura

Az én kis történetem gyerekkoromban kezdődött, duci kislány voltam, sokat bántottak emiatt, ami akkor még nem zavart, aztán mikor elkezdtem felcseperedni, egyre inkább érdekelt, hogy mégis hogyan nézek ki, vajon miért nincs barátom… és eljött az a pont, amikor belenéztem a tükörbe és rájöttem, hogy ezen változtatnom kell és le kell fogynom! Mint minden ember, elkezdtem az interneten böngészni, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben, leggyorsabban megszabadulni a felesleges kilóktól. Hadd ne részletezzem mennyi „csudajó” diétáról olvastam és próbáltam ki, a 90 napos diétától a léböjt kúráig. Eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy életmódot kell váltani és nem csak otthon ülni, hanem mozogni is.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Középiskolás éveim alatt kialakítottam saját magamnak egy napirendet, ami abból állt, hogy iskola után, eljártam kondizni vagy különböző csoportos edzéseken vettem részt, lényeg az volt, hogy mindennap sportoltam minimum egy órát és kiiktattam a cukrot az életemből és minden általam szeretett ételt egészségesebben készítettem el. Teltek múltak a napok és egyre inkább azt vettem észre magamon, hogy mindezt élvezem és meg is lett az eredménye: fél év alatt fogytam 15 kilót!
page
Aztán kaptam a bókokat, a dicsérő szavakat, láttam a büszkeséget a Szüleimen, a legfontosabb az volt, hogy boldog voltam és elhittem, hogy már nem is nézek ki olyan rosszul, sőt egy jól kiválasztott ruhában és magas sarkúban még vonzónak is láttam magamat. Összefoglalva, jól éreztem magamat a bőrömben.

Tartott ez tavaly szeptemberig, míg fel nem költöztem Budapestre Nagykanizsáról. Hirtelen belecsöppentem a nagyvárosi életbe, minden megváltozott, új közeg, új suli, új barátok…egy új rendszertelen életem lett, ami nem éppen az edzésről és a helyes kajálásról szólt, hanem pont az ellenkezőjéről. Ez ahhoz vezetett, hogy sikerült felszednem kb. 5 kilót, amitől lecsökkent az önbizalmam.

Megint, reggelente amikor belenézek  a tükörbe csak a hibákat látom magamon, nem tetszenek rajtam a ruháim és újból azt érzem, hogy változtatnom kell! Na, pont ezért küldtem el a jelentkezésemet a Realitybe, hogy a napjaim ne szomorkodással induljanak…

Mindig is zavart a kinézetem, a súlyom vagy, hogy miért nem én vagyok az a lány, aki mindent megehet és vékony. De most eljött az a pillanat, hogy ennek véget vessek, és 90 nap múlva olyan alakom legyen, amit mások is megirigyelnek majd. Bebizonyítom, hogy a suli, tanulás mellett is oda tudok figyelni magamra és teljes erőbedobással végig tudom csinálni a programot.
Mind testileg és lelkileg is számitok megerősödésre.
Tudom, hogy ez a LifeTilttel és a többiekkel együtt sikerülni fog!

Mert „az álmaink kényelembe születnek, de csak lemondásokkal válthatóak valóra”. (Lakatos Levente)
Nekünk 12-nek , álmaink megvalósításához vezet ez a program, egy új külsőhöz, látom magamon és mindenkin azt az elszántságot, hogy képesek vagyunk bármiről lemondani érte!