programra jelentkezés

Lefogyasztunk. Ez minden amit tudnod kell és ez minden amire szükséged van. Heti 4 edzés 2 kardió 2 súlyzós edzés. Kapsz egy diétát azt betartod és eredményeket fogsz elérni. Ha nem tartod be és félrekajálsz úgy csökken az eredményességi ráta. Mi nem fogunk ott állni a hűtőd mellett, te nem vagy egy 5 éves gyerek, és ez nem a gyógypedagógia. Vagy tudod mik a céljaid és miért jelentkezel, vagy inkább ne is húzzuk egymás idejét.

Eljársz edzésekre és azt csinálod amit mondunk. Nem érdekel, hogy te mit hallottál vagy te mit tartasz jónak. Ha jó lett volna amit eddig az életmódváltásról gondoltál, akkor most nem keresgélnél a neten segítség után kutatva. Amit eddig csináltál az láthatóan nem jött be, így a tudás részét bízd ránk, és csinálod azt amit mondunk. Nem mondod le az edzéseket, nem késel negyed órát többet meg pláne nem és nem jön közbe semmi, hanem jössz és csinálod. Eszel normálisan, edzel tisztességesen. Ez ennyire egyszerű.

A kondi bérlet nincs benne az árban, az edzések a Tabánban a Kőműves Lépcsőnél, a súlyzós edzések a Flexben Gym-ben vannak a déli pályaudvarnál. Mielőtt megkérdeznéd ezek hol van, keress rá Google-ban.

Akkor jelentkezz ha komolyan gondolod, primadonnákra nem vagyunk kíváncsiak.