Ez az egész LifeTILT nem jött volna létre, ha 2009 februárjában nem szakít velem életem addigi legnagyobb szerelme.

A LifeTILT 2011 januárjában azért jött létre, hogy a fogyásommal felhívjam magamra annak a lánynak a figyelmét. Hogy valahogy, de tényleg bárhogyan, csak szóba álljon velem.

Ennek már 7 éve, Orsi azóta sem állt szóba velem, illetve ez így nem teljesen igaz, mert 2 éve ráírtam és megköszöntem neki a TILT-et.

A sztori így rendben is van, ennek a beszélgetésnek nem lett soha folytatása és én azt gondolom ez így van rendjén. Így van rendjén mert ahogyan az élet, úgy az emberi kapcsolatok is végesek. Oka van hogy találkozunk emberekkel és ha ezt elfogadjuk, akkor azt is el kell fogadnunk, hogy ha véget ér, akkor el kell őket engednünk. Orsit nagyon szerettem. Az első lány volt akibe szerelmes voltam és ezt onnan tudom, hogy azt a fájdalmat addig senki iránt nem éreztem, pontosabban azt a fájdalmat, amikor már nem volt velem.

Ha nincs ez a lány, akkor nincs most LifeTILT, márpedig ha nem lenne most LifeTILT, akkor nekem sokkal rosszabb életem lenne, és nők tízezrei lehet sohasem tudták volna meg, hogy milyen egy szép női testben, önbizalommal teli büszke nőként élni.

Egy kicsit ambivalens egy olyan poszt alatt ezeket leírnom, aminek az a neve, hogy Rohadjon meg az Exem, ugyanis erről szó sincsen, és soha nem is volt. Soha nem kívántam Orsinak semmi rosszat. Akkor sem amikor szakítottunk, utána sem, és az eltelt évek alatt sem, és ezen a ponton joggal lehet feltenni a kérdést, hogy akkor most mivan?

Hát az van, hogy az exek pontosan azokat az érzelmeket hagyják maguk után, amilyen maga a kapcsolat volt, ahogyan a kapcsolatban jelen voltak és viselkedtek.

Egyszer anyám azt mondta, hogy  kétféle nő létezik a világon egy párkapcsolatban. Az egyik tipus elvesz, a másik hozzáad a férfihoz. És milyen igaza volt. És milyen rohadtul igaza volt te jóisten.

Orsi hozzámadott, csak elbasztam, és az általa keltett érzelmi hullámok hozták létre a LifeTILT-et. Ez az egyik út.

Aztán itt van a másik út, amikor tényleg azt akarod, hogy Rohadjon meg az Exed. Ezt általában akkor érzed, ha a srác egy fospermet volt. Ezek a fospermet férfiak egyik különös ismertetőjele, hogy haragot, dühöt, az önbizalmad elvesztését, a nőiességed csorbulásának érzetét hagyják maguk után. Igen vannak ilyen férfiak, akik megrágják és kiköpik a nőket, akik elhitetik veled amit amúgy is elakarsz hinni, aztán pedig csúnyán pofára ejtenek.

Teljesen mindegy Te melyik utat járod be éppen, hogy most megpusztulsz a fájdalomtól annyira szereted és bármit megtennél hogy vele lehess, vagy csak szimplán legón táncoltatnád mezitláb a seggfej majmát mindegy, mert mindkét utat az érzelmek szegélyezik.

És amíg érzelmek vannak addig örülj, mert kizárólag az érzelmek tudnak akkora erőt adni, hogy képes legyél elérni, vagy létrehozni olyan dolgokat, amik alapvetően tudják megváltoztatni egy ember életét. A LifeTILT az élő példa rá mit lehet elérni szimplán csak azért mert még mindig szeretsz, mert még mindig kurvára fáj. Basszus a lelkem kiszakadt 2009-ben, aztán 2010-ben is, majd 2011 januárjában beregisztráltam ezt a blogot és csak elkezdtem írni. Csak írtam és edzettem, csak írtam és diétáztam.

Futottam a -10 fokban mert még az is jobb volt mint az a kurva nagy üresség amit legbelül éreztem. Nem volt hova megállnom, nem volt értelme megállnom, csak vittek előre az érzelmek és minden egyes nappal jobb lett, minden lefutott kilométer után oldott a feszültség. És csak teltek a napok, teltek a hetek a hónapok és egyszer csak azt vettem észre magamon, hogy már nem fáj, már nem üres, már van értelme, mert lett értelme. Lett értelme, mert a bejegyzések írásával elmondhattam amit nem tudtam elmondani senkinek, az edzésekkel feloldottam a feszültséget, a diétával pedig formáltam a testemet. Értelmet adtam a mindennapoknak, miközben a lehető legjobbat adtam a testemnek és tartottam a legtisztábban a gondolataimat.

Az emberek azt hiszik, hogy egy kapcsolat csak akkor tud adni vagy jó lenni ha együtt van két ember, pedig ez egyálatlán nem így van, sőt elnézve a kapcsolatok többségét sokkal jobb lenne ha néhány pár, akárcsak az ismerettségi körömből rohadtul nem lenne együtt. Tényleg komolyan mondom ezzel tennék magukkal a legjobbat.

Ha elhagyott és nagyon szar de Te még mindig szereted, akkor kezdj magaddal valamit, mondjuk fogyjál le, vegyél magadnak új ruhákat, kezdj el foglalkozni magaddal, a nőiességeddel, legyél újra az a nő aki akkor voltál, amikor az a férfi, aki után most siránkozol a betont felkaparta volna azért, csak hogy veled lehessen. Igen legyél újra az a nő és szerezd vissza.

De nem fog visszajönni

Előre szólok ez nem fog megtörténni, de ha vissza is jönne, akkor invitád be kedvesen a nappaliba, érzékien vedd le róla a nadrágját és lógasd bele a farkát az akváriumba, amit előtte gondosan feltöltöttél kurvára éhes piranhákkal. Mert az a srác, aki csak azért jön vissza mert te szebb vagy és vékonyabb annál mint amikor elhagyott téged, az pontosan akkora faszkalap, hogy a farkán tényleg a piranha legyen a sapka.

Most mondhatnád hogy oké, de akkor minek legyél vékonyabb és szebb az új srácnak? Remek kérdés, és meglenne rá a több órányi válaszom is biztos lehetsz benne, de több ezer éves nemiösztön történelmet hadd ne kelljen most elmagyaráznom, de azért röviden megpróbálom.

Keltsd fel a figyelmét a külsöddel, tartsd meg a személyiségeddel.

A Rohadjon meg az Exem LEFOGYOK programot a jelenlegi érzelmi állapotodnak megfelelően használd fel.

1. Ha csak felejteni akarsz, válaszd ezt a programot

2. Ha csak simán oda akarsz neki szólni egyet, hogy “nézd te paraszt mit veszítettél, hát elmész te a picsába ezt ugyan nem kapod vissza” felkiálltásssal, válaszd ezt a programot

3. Ha azt az érzelmi energia töbletet amit a szakítás miatt érzel felakarod használni hogy építs valami nagyszerűt ami csak a tiéd, akkor válaszd ezt a programot.

Akármelyik pontot is választod, ez a program segíteni fog, de igazán sokat nyerni a 3-as ponttal fogsz, meg persze azzal, ha megrendeled a Rohadjon meg az Exem LEFOGYOK csomagot. Kapsz hozzá 3 fasza zsírégetőt, és megkapod hozzá ajándékba a diétádat is.

Ha ez megvan, utána lépj be a Rohadjon meg az Exem. LEFOGYOK csoportba, ahol már várnak rád azok a nők, akik hozzád hasonlóan kurvára kivannak egy srác miatt. Lépj be a képre kattintva és csatlakozz.

Következik

A Felbaszom az anyósom LEFOGYOK program bemutatása.