röviden

Szarni mindenre és mindenkire és lefogyni nem a srácok miatt, nem az apád, az anyád, a nagyanyád, a többi nő vagy akárki miatt aki baszogat téged azért mert kövér vagy, hanem egyes egyedül amiatt az ember miatt aki igazán számít. MAGAD MIATT.

Az a képesség, hogy le tudj szarni mindent és mindenkit egy különleges képesség, amivel nem rendelkezik mindenki. A szarni mindenre az önrendelkezésed és a függetlenségedhez vezető útad legfontosabb kelléke. Ha ezt nem tudod megtenni sosem fogsz semmit sem elérni, mert gúzsba kötnek azok a szabályok amit kizárólag azért írtak meg, hogy a szellem ne szárnyalhasson szabadon, és hogy megmondják mit kell tenned ekkor és akkor.

Zárd ki a zajt, ne foglalkozz azzal ki mit mond. Hallgasd meg ki mit beszél, tegyél úgy mintha figyelnél rájuk vagy érdekelne amit mondanak, majd váltsál jegyet az Empire State Building tetejére, tudod ahol a kilátó van, hogy legalább olyan magasról szarhasd le mindazt, amit neked mondanak.

Mások szerint nem jó a LifeTILT? Empire State building. Nem kéne sanyargatnod magad?  Keress egy még magasabb épületet. Mások szerint már nem kéne tovább fogyókúráznod? Nagyon magasra menjél, és a biztonság kedvéért vigyél magaddal egy Stadalaxot is.

A lényeg, hogy senki ne szóljon bele az életedbe, de ha bele is szól hát könyörgöm, milyen alapon? Miért mindig azok akarják megmondani, hogy mit és hogyan csinálj, akik soha semmit és sehogyan sem csináltak?

Ez a te életed, te döntesz, és te vállalod a felelősséget a döntéseid következményeiért. Nem más fog ott állni amikor szar van a palacsintában, hanem te állsz ott egyedül és neked kell majd megenned, és ekkor hol vannak  a nagy megmondók, a nagy tanácsadó faszok? Sehol. Sunyítanak, meg hát ők nem úgy gondolták, meg nem azt, és ők különben is csak javasoltak valamit meg a többi szánalmas mentegetőzés.

De komolyan mondom, egyszer, csak egyetlenegyszer valaki odaállna, hogy Igen Judit, ezt én tanácsoltam látom rohadtul bebuktad, de nyugalom itt vagyok, ha együtt keveredtünk bele együtt mászunk ki belőle.

Ti hallotatok már ilyen esetről? Soha barátaim. De ha ez így van, márpedig így van, akkor fel kell tennem a kérdést, hogy miért, ó mégis miért hallgatsz másokra?

Szarni mindenre és mindenkire, és lefogyni nem a srácok miatt, nem az apád, az anyád, a nagyanyád, a többi nő vagy akárki miatt aki baszogat téged azért mert kövér vagy, hanem egyes egyedül amiatt az ember miatt aki igazán számít.

MAGAD MIATT.

Szóval ha Te magad miatt, akkor én meg miattad létrehoztam azt a csoportot, akik már megváltották a jegyüket arra a nagyon magas épület tetejére, ami már elég magas ahhoz hogy, mindenkit le tudj szarni és hogy onnan fentről áradjon belőled a “hidd el haver tudom mit kell tennem, engem nem érdekel amit mondasz hát nem érted baszod? “  mentalitás.

A megoldás

Amikor majd kikerül mind a 6 ÉLET Program látni fogjátok, hogy a programok közötti különbségek óriásiak lesznek, így nagyon nem mindegy, hogy melyik Élet programot kezded majd el.

Teljesen mást kell majd csinálnia annak aki a házasságát akarja rendbehozni, vagy éppen az exének akarja megmutatni mint az, aki csak maga miatt akarja a változást. A különbségek nem csak az edzéstervekben, hanem az igazán nagy eltérések a módszerekben lesznek. Minden csoport egyfajta útmutatást kap, egy attitüdöt, egy érzést, egy küldetéstudatot, egyfajta ideológiát ha így jobban tetszik, hogy ezáltal is minél többen, és minél nagyobb sikereket érjetek el.

Ez a LifeTILT, nem a hatszázkettedik Fitfaszom Lifestyle agycsökkentett retardáltság. Diéta meg edzésterv ugye orrba szájba mindenhol, de mit érnek az eszközök, ha te nem tudod megfelelően müködtetni azokat. Mit ér az ecset kéz nélkül ami vezeti, mit ér az életed értelem és célok nélkül?

A szarok én mindenkire lányok nem engedhetik meg maguknak a válogatás luxusát. Mondom érthetőbben. Az kurvára nem fog müködni, hogy elolvasod ezt a bejegyzést, te kijelented hogy oké mostatntól te leszel a first princess aki mindenkit leszar és különben is sádápbics, aztán ahogy kilépsz a bejárati ajtón minden marad a régiben és te maradsz ugyanaz aki eddig voltál. Egy golyó a flippergépben, akit ide oda pöcgölgetnek mindenféle senkiháziak, miközben te azt hiszed magadról hogy attól, mert haladsz valamerre, attól még te irányítod az életed.

Itt persze nem arra kell gondolni, hogy holnap kimész és lezárod a forgalmat az Oktogonon, hanem mindössze annyit, hogy megteszel olyan dolgokat, amikről eddig is pontosan tudtad hogy meg kéne tenned, csak nem volt hozzá elég bátorságod mert beszólnak, és úristen, és hogy néz már az ki.

Na ezt nem.

Ha beleállsz ebbe a programba, akkor állj bele rendesen. Nem mondom hogy könnyű lesz, de tudod hogy mi könnyű? Ami szart sem ér na az például nagyon könnyű. Otthon ülni és semmit nem csinálni az nagyon könnyű, vagy nem lemenni edzeni az is baromi könnyű, de mondjuk kiállni az elveid és a döntéseid mellett na az már egy kicsit nehezebb.

Állj ki magadért és ne inogj meg. Ne inogj meg akkor sem, ha azzal az emberrel találod szembe magad, aki rád a legnagyobb hatással van. Na ez a legnehezebb, de meg kell tenned mert ha nem teszed meg akkor nem lesz változás, akkor nem tudsz leszarni semmit sem, nem tudsz ignorálni senkit sem, akkor továbbra is csak egy báb leszel, és a legrosszabb hogy lefogyni sem leszel képes senki miatt, nemhogy magad miatt.

A program

1.Rendeld meg a Szarok én mindenkire csomagot. Már csak azért is rendeld meg, mert a csomag mellé jár a diétád is.

2.Lépj be a Szarok én mindenkire. Magam miatt. LEFOGYOK csoportba, ha képes vagy meghozni azt a döntést, amit már réges-régen, de minimum nagyon régen meg kellett volna hoznod. Tudj nemet mondani, tudj kizárni, tudj leszarni. Dönts helyesen. Lépj be a csoportba és add le a felesleges kilókat. MAGAD MIATT.

Kattints a képre és csatlakozz.

A csoportban minden segítséget megkapsz amire szükséged lesz. Közösség. Egy közösség vár rád. Olyan lányok százai, akik hozzád hasonlóan szarnak mindenkire. Jól hangzik nem? De.

Következik

A Rohadjon meg az Ex-em LEFOGYOK program bemutatása.